Behandlere


Kiropraktor Bente Børresen

Født 1963. Studert på Norges Idrettshøyskole med grunnfag Idrett. Graduerte som kiropraktor i 1990 ved AECC i England. Tok turnus i Bergen hvor hun ble i 2 år. Etablerte egen klinikk i Bamble i 1993, og jobbet der tverrfaglig sammen med akupunktør, homeopat og fotterapeut i 5 år. Startet så opp egen praksis i Larvik, som i dag har vokst til å bli Kiropraktorhuset. Fullførte videreutdanning i klinisk medisinsk akupunktur for muskel- og skjelettproblemer 2012.


Kiropraktor Kristin Lo Nystrøm

Født 1973. Utdannet ved AECC, Bournemouth Universitet i England. Graduerte som kiropraktor i 1997 ved AECC i England. Har gjennom hele sin karriere jobbet mye med barn og unge, og fullførte videreutdanningen Master i Barn og Unges muskel og skjelett helse i 2017.  Utredning og behandling av barn og unge krever ofte dialog og samarbeid med annet helsepersonell. Det er derfor vanlig at pasienter blir henvist både fra og til fastlege, helsestasjon, fysioterapeut eller barneavdelingen på SiV. Er leder av Norsk Forening for Barnekiropraktikk.


Kiropraktor Ole Hagen

Født 1977. Trenerstudiet ved Norges Idrettshøyskole i Oslo og Idrottshögskolan i Stockholm 1997-98. Diplomert massasjeterapeut ved Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm i 1999. Graduerte som kiropraktor i 2007 ved Syddanske Universitetet i Odense. Videreutdanning innen idrettskiropraktikk, tørrnålsteknikk og Graston Technique. Er leder av Etisk Råd i Norsk Kiropraktorforening.


Massasje- og gestaltpsykoterapeut Mari K.M. Brathagen

Født 1970. Utdannet massasjeterapeut ved Axelssons Gymnastiska Institut i Oslo 1997. Avsluttet gestaltpsykoterapeut utdanningen 2016 etter 4 års studie ved Norsk Gestaltinstitut Høyskole (NGI). Er nå i gang med 2-årig etterutdanning ved NGI. Har jobbet i egen praksis siden 1997 og samlokaliserte med Kiropraktorhuset i 2004.

Utfører dyp massasje og triggerpunktbehandling for muskulære plager, samt gestaltpsykoterapi som er en samtaleterapi hvor terapeuten er opptatt av hele mennesket: tanker, følelser og kroppsuttrykk.


Massør/Muskelterapeut Zefanja Gast Sandersen

Født 1974. Utdannet massør og muskelterapeut ved institutt for helhetsmedisin i 2009. Jobbet på treningssenter i Porsgrunn som massør og instruktør siden 2009. Begynte ved Kiropraktorhuset 2013 og tilbyr dybdemassasje og triggerpunktbehandling og tørrnålsbehandling.